KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Eindelijk kon het weer! Het was geleden van februari 2020 dat er nog eens een KWB-kaas en wijnavond mocht. En ja hoor! Daar waren de lekkerbekken! Met precies 80 waren ze om een ferme voorraad kaas en enkele vleesschotels mee achterover te drukken. Een beetje anders dan anders wel: geen lange tafels en bediening coronaproof in plaats van zelf opscheppen. Er was vooraf goed over nagedacht en het ging behoorlijk vlot. En was ’t lekker? Jazeker, veel contente mensen in de zaal en er schoot maar een klein beetje over. Goed zo! En bij deze een speciale dank aan iedereen die mee de handen uit de mouwen stak bij de voorbereiding, klaarzetten van de zaal, bediening, opruim en afwas!
Frank VH zorgde voor enkele foto’s. Bekijk ze HIER .

KWB_admin

Scroll naar boven