KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Nadat de Herfstfeesten er definitief mee ophielden en ook doordat door corona vanalles niet mocht, is er sinds 2019 geen ‘Quiz voor Alleman’ meer geweest. Tot onze KWB onlangs de draad weer opnam. En ja hoor: op vrijdag, 7 oktober, was daar de 24ste editie van de ‘Quiz voor Alleman’, deze keer dus onder KWB-vlag. Er daagden 22 ploegen op voor een avondje quizplezier, daar waren zelfs enkele ploegen bij die nooit eerder meededen en al aankondigden er volgende keer weer bij te willen zijn. Ook van veel andere ploegen kwamen best toffe reacties. Een geslaagde avond dus! Veel dank aan de KWB’ers in de jury en de KWB’ers die mee hielpen bij uitdelen en ophalen. Ook vooral veel dank aan de chirojongeren die de bediening en de bereiding en verkoop van hapjes op zich namen! Beelden

KWB_admin

Scroll naar boven