KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

STARTDAG 2023-2024

Op zaterdag, 14 oktober verzamelden heel wat KWB’ers in Familia om de startdag mee te maken. Een hele gezellige namiddag werd het met een terugblik van voorzitter Frank op het voorbije jaar, een overzicht van de financiële toestand door penningmeester Walter, en dan verhuisden we even naar de andere kant van de zaal om te genieten van de powerpointvoorstelling die Eddy maakte over de activiteiten van het voorbije jaar. Heel tof! Op het laatst was er zelfs een wedstrijdje aan verbonden. Dank ook aan de leden die toffe voorstellen hadden voor het komende werkjaar!

Afsluiten deden we met het verorberen van heel wat gebraden kippen met appelspijs of curry, en stokbrood. Een hele gezellige namiddag werd het, zo gezellig dat de meesten daarna nog bleven plakken in het café. Tot hoelaat? Ssst! Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven