KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Foto’s. Zaterdag 20 januari stonden we met 13 avonturiers klaar om ons te laten opsluiten in een escape room. In groepjes van 4 en 5 werden we per groep naar een kamer gebracht waar we door het oplossen van raadsels moesten proberen ons een weg naar buiten te puzzelen binnen het uur. Alle drie de groepjes slaagden in dit opzet. Achteraf werd er bij pot en pint druk nagepraat over de op te lossen raadsels en hoe leuk dat wel was. Afsluiten deden we met een hapje in de Burgerij en een drankje in DR Beer waar ze heel wat speciale bieren op de kaart hebben. Na een babbeltje met de eigenaar lukte het Guy zowaar om die de Pix van Taarfgoed aan te prijzen. (Wie weet een nieuwe afzetmarkt.) Een heel leuke activiteit was het in elk geval. Smaakt naar meer. (de escaperoom hé)

KWB_admin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven