KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

KWB Sint Rochus nieuwsjes.

 • Whatsapp is een meer en meer ingeburgerd medium. Kris Flothmann startte een whatsappgroep voor KWB op om nieuwtjes over KWB-activiteiten direct te kunnen communiceren. Wie in deze groep wenst opgenomen te worden, geeft  hiervoor gewoon een seintje aan Kris.       
 • Het Warmste Week-project dat onze KWB in 2019 in gang trapte, werd een daverend succes: samen met de andere verenigingen, Familia en de school zamelden we € 4410 in voor Els Smiley vzw, een vereniging die zich inzet voor langdurig zieke kinderen en jongeren. Dikke proficiat iedereen!!!        
 • In 2019 gingen we al voor de tweëendertigste keer op rij kamperen!  Waar is de tijd?  Ooit de geschiedenis van onze kampeerweek al eens gelezen?  Nee?  Klik dan gauw HIER .              
 • Op de kampeerweek 2018 in Leisele werden de nieuwe grote tenten in gebruik genomen. Een mooie investering van de kampeerders. Doordat er met het uitlenen van de vorige tenten regelmatig onplezierige ervaringen waren (vochtig ingepakt, ontbrekende onderdelen…), werd dan ook beslist de nieuwe tenten nog uitsluitend op de kampeerweek en eventueel voor KWB-activiteiten te gebruiken.  Er worden dus geen tenten meer uitgeleend.        
 • Oproep van onze penningmeester! Graag even aandachtig lezen a.u.b.!
  1. Heel wat betalingen voor activiteiten van onze KWB gebeuren via de bankrekening.  Meestal gebeurt dit zeer vlot, maar mogen we nog eens enkele punten herhalen:
  2. Begin in elk geval met eerst in te schrijven voor de activiteit(en) via kwbsintrochus@gmail.com of bel Frank VH of Walter Nelis.
  3. Doe voor elke activiteit een aparte overschrijving.
  4. Met duidelijke vermelding van het aantal leden, aantal niet-leden, aantal kinderen lid, aantal kinderen niet-lid (als dit van toepassing is uiteraard).
  5. Vermeld ook steeds de juiste mededeling zoals in het Klein Raakje staat.
  6. Dit bespaart onze penningmeester héél wat tijd en opzoekwerk.  Alvast bedankt!
 • Frank VH maakt veel werk van de parochiesite.  Die site werd intussen helemaal vernieuwd en uitgebreid, je kan hem HIER bewonderen!
 • Ken je nog iemand die erover denkt bij KWB Sint-Rochus aan te sluiten?  Bezorg dan onze KWB-kennismakingsfolder !  Met een foldertje in de hand heb je al meteen iets om over te praten!  Te verkrijgen bij Joris, of stuur een mail naar ons KWB-mailadres, dan krijg je ze bezorgd… Er zijn er nog enkele in voorraad: de nieuwe eigen en exclusieve polo’s van de Keitoffe Warme Bende van Sint-Rochus !!!   Mocht je er eentje willen: er zijn er nog enkele in de meest courante maten.  Zo kan je alsnog aan een prachtige polo geraken…
 • Mocht er ooit iemand geen Klein Raakje aankrijgen op een moment dat je er wel eentje verwacht, verwittig ons dan onmiddellijk en zonder dralen via bestuur@kwbsintrochusdeurne.be !  Het wordt meteen voor je rechtgezet. Indien je het Klein Raakje nog niet elektronisch aankrijgt, maar dat wel zou willen, geen probleem!  Volg dan dezelfde weg om ons hiervan op de hoogte te brengen…
 • Af en toe wordt een mail rondgestuurd naar onze KWB-leden, met bv. info over activiteiten of een herinnering. Krijg je nooit een mail?  Dan hebben we vast je mailadres niet (of misschien is het veranderd). Mail het dan even door naar info@kwbsintrochusdeurne.be en het wordt meteen verholpen.
 • Belangrijk: voor info en inschrijvingen voor activiteiten kan je terecht op centraal mailadres van KWB Sint-Rochus:  info@kwbsintrochusdeurne.be en inschrijving@kwbsintrochusdeurne.be Zo ben je sowieso altijd aan het juiste adres voor inschrijvingen en kunnen ook alle bestuursleden de stand van zaken volgen… Heb je een idee voor een toffe activiteit?  Ook dan kan je je ei kwijt op hetzelfde mail-adres.
Scroll naar boven