KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op zondag, 10 april, hadden we een afspraak met Jos Smos en Pekelteef voor een wandeling door de Zurenborgwijk. We waren met wat minder volk dan bij de vorige Jos Smos-wandelingen, maar ’t was zeker zo tof als anders. De weergoden waren ons ook goedgezind. Ideaal wandelweer. We vertrokken op de Dageraadplaats, en kwamen op bekende maar ook minder bekende plekken. We kwamen heel wat wetenswaardigheden over de buurt te weten, afgewisseld met toffe liedjes, en regelmatig een quizvraag waar bonnetjes mee konden gewonnen worden. Meer dan eens hielden we ook een stop voor een jeneverke. Dat hoort er gewoon bij. De wandeling sloten we af in het achterzaaltje van een plaatselijk café, alwaar na nog enkele quizvragen de bonnetjes werden geteld. En de winnaar was… voorzitter Frank! Tenslotte belandden we aan de overkant in een restaurantje dat best in de smaak viel. Tof adresje. Einde van een bijzonder geslaagde en gezellige namiddag!

KWB_admin

Scroll naar boven