KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Een prachtige zonnige dag was het op zaterdag, 26 maart. Met acht gegadigden stonden we mooi op tijd op de plaats van afspraak om een bezoek te brengen aan het Meduceum in Turnhout. De gids, een heel enthousiaste dame, nam ons mee naar de verschillende verdiepingen, waar we heel wat bijleerden over hoe het er vroeger aan toeging in ziekenhuizen en de medische wereld. Goed dat er al heel wat geëvolueerd is intussen. Daar speelde dokter Paul Jansen een heel belangrijke rol in, we leerden hem uitgebreid kennen op de bovenste verdieping. Na de rondleiding pauzeerden we voor een prima lunch, en daarna vertrokken we voor een mooie en zonnige wandeling door de binnenstad van Turnhout. Altijd tof om de mooie plekjes in een voor de meesten toch wel onbekende stad te ontdekken! Een zonnig terras was de perfecte afsluiter van een schitterende dag. Voor wie er niet bij was: je hebt wat gemist! Wel bedankt, Luc, voor de perfecte organisatie!   

KWB_admin

Scroll naar boven