KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op zondag, 10 juli, stonden elf moedige fietsers klaar aan Familia voor een ferme fietstocht richting Linkeroever. Het was een mooie dag, het weer zat alvast mee. Het ging eerst richting Steen om daar de overzetboot naar Linkeroever te nemen. Vandaar reden we langs de knooppunten richting het veer Bazel-Hemiksem. Een hele mooie tocht werd dat, langs prachtige plekken en landschappen. Onderweg stopten we aan een zomerbar om even iets aan de dorst te verhelpen, en toen we aan het veer aankwamen, was daar toch weer een terras zeker. Ideaal om op de boot te wachten. Eens terug op rechteroever, was de tocht ook heel mooi. Zoals voorspeld, hadden we op het einde precies 50 km in de benen. Tijd voor een afsluiter in een Italiaans restaurant… Bedankt, Walter, voor de organisatie van deze topdag!

KWB_admin

Scroll naar boven