KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Best mooi weer was het op zondag, 12 juni. Een twaalftal sportievelingen zagen een fietstochtje richting Kempen helemaal zitten. Langs de knooppunten reden we naar taverne De Stroopop in Zoersel. Daar hadden we geluk dat er net een grote tafel leegkwam, zodat we samen konden zitten om daar ene te pakken. Doel twee was ’t Lekker Koeike in Ranst, waar heerlijke ijsjes verkocht worden. Alleen… door het prachtige weer was daar zoveel volk, dat er geen plaats vrij was en ook stond er een geweldig lange rij aan te schuiven. Daarmee rijpte het plan terug te rijden tot  het marktplein van Wijnegem, waar ook hele lekkere ijsjes te vinden zijn. En ja hoor: daar was de rij véél korter. Uiteindelijk hadden we zo’n 40 km in de benen en deze mooie dag werd nog met een aantal liefhebbers afgesloten op het terras van Familia.

KWB_admin

Scroll naar boven