KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op vrijdag, 19 augustus, vertrokken de kampeerders gepakt en gezakt richting Beverst, een deelgemeente van Bilzen in Limburg. Op een enkele regenbui na was het best goed weer, soms zelfs ferm warm. We denken met plezier terug aan de mooie fietstochtjes, de petanquewedstrijdjes op de goede petanqueveldjes die we ter beschikking hadden, de kubb-wedstrijd, een wandeling in het Munsterbos, de uitstapjes naar stadjes in de buurt, de kindjes hadden plezier in het zwembadje… De mystery-avond in Alden Biezen was een topactiviteit, en ook de muziekquiz van Frank en de spelnamiddag van Rudi waren superplezant. De dinertjes ’s avonds waren culinaire hoogstandjes, het was goed zitten onder het grote afdak. Het ijskarretje met de lekkere ijsjes aan de overkant deed goede zaken met ons. De puzzel van 1500 stukjes raakte helemaal af op de voorlaatste dag. Helaas duurde de kampeerweek een dag minder lang dan gepland, nadat we er de eerste dag dank zij de drankleverancier achter kwamen dat er een zware fuif met veel nachtlawaai stond gepland voor de nacht van zaterdag op zondag, vlak naast ons kamp. Dat zagen we echt niet zitten! De kampeerweek 2022 werd daarmee op zaterdagavond in schoonheid afgerond met een etentje naast het fort van Wommelgem… 

KWB_admin

Scroll naar boven