KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op 21 juli, de nationale feestdag, jawel, trokken een aantal liefhebbers Netewaarts voor een avontuurlijke tocht op het water. Organisator Kris schreef zelf een verslag:
Nadat we dinsdag de 39°C hadden overleefd, keken we uit naar een verkoelende donderdag: kajakken bij 24-26°C, het leek een welkome verfrissing. Maar de verfrissing kwam iets uitdrukkelijker,met 17°C en bijna continue motregen. Het waren enkele moedigen/naïevelingen die zich naar Kasterlee begaven, om de Klein Nete te verkennen met eindbestemming Bobbejaanland. Die blijkt dus behoorlijk groen te zijn, we werden vergezeld door heel wat wijdebeekjuffers, oeverzwaluwen en een enkel ijsvogeltje. Voor één van ons was de motregen nog maar een voorproefje, bij het uitstappen een duikje maken: iemand moet het doen! Na afloop werd er zowaar meer thee, warme chocomelk, soep en koffie gedronken dan iets fris…

Beelden

KWB_admin

Scroll naar boven