KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

Op vrijdag, 24 februari, werd verzamelen geblazen in Bowling Stones, voor een gezellig avondje bowling. Liefst 17 spelers gaven het beste van zichzelf, aangemoedigd door 5 supporters. Er werden kegels tegen de vlakte gegooid aan de lopende band, en bij de een ging dat al wat vlotter dan bij de ander, maar het was vooral de lol die telt, toch ? Uiteindelijk maakten Margo en Guy de podiumplaatsen bekend: bij de dames werden dat Maxime, Margo en Grete. Bij de heren werden dat Guy, Luc en Kristof. Proficiat, maar ook aan alle anderen voor het moedig strijden ! Tot slot werd nog gezellig nagekeuveld aan een grote tafel met z’n allen. Beelden.

KWB_admin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven