KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op zaterdag, 18 maart, verzamelden kort na de middag een twintigtal KWB-gegadigden aan de boom op de Grote Markt, alwaar zij even later de gids ontmoetten. Een heel enthousiaste dame was dat, waar we heel wat van konden bijleren. Na een boeiende uitleg over de voorgevel en het gebouw, volgden we haar naar binnen, naar het ‘schoon verdiep’, waar we heel wat wetenswaardigheden te weten kwamen, en ook hoe de recente restauratiewerken daar verlopen waren. Na afloop hadden we, hoe kan het ook anders, een beetje dorst, en landden we op het terras van Den Bengel om deze zeer geslaagde namiddag af te sluiten. Niet helemaal echter want een achttal die-hards doken nog een Italiaans restaurantje in en sloten daar de namiddag af. Beelden.

KWB_admin

Scroll naar boven