KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op zaterdag, 8 april, (jaja: stille zaterdag) verzamelden een zestiental wandelaars aan het station van Melkouwen (Berlaar-Heikant) om  Johan en Rita te volgen voor een prachtige wandeling die zij hadden uitgestippeld.  We hadden geluk, want het was voor het eerst sinds lang een zonovergoten dag.De eerste stop hielden we bij het in december  aangeplante Tinnebos. De boompjes waren er nog klein, maar groeien doen ze, zeker weten.

Dan ging het richting Berlaar, waar we in de cafetaria van de sporthal terecht konden om de intussen opgekomen dorst te lessen.  Langs een iets kortere weg ging het dan terug naar de startplaats. Afsluiten deden we met een etentje bij de Chinees. 

Wel bedankt, Johan en Rita, dat we met jullie meemochten op deze prachtige wandeling.  We hoorden zelfs al stemmen opgaan om hier een jaarlijkse traditie van te maken! Beelden.

KWB_admin

Scroll naar boven