KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

WANDELING IN DE ANTWERPSE KEMPEN

Tien moedige KWB-wandelaars verzamelden op een zonnige zaterdag, 13 mei, op de parking van het café Trappisten in Westmalle, om Walter te volgen voor een wandeling in de omgeving van de abdij. Heel mooi is het daar om te wandelen langsheen velden en door bossen. Gelukkig had iedereen goed schoeisel mee, want de modder van de voorbije weken lag er nog wel. Na zo’n achttal kilometer waren we terug aan de startplaats. Uiteraard met een beetje dorst, en gezien we dan toch naast het café geparkeerd stonden, was de oplossing vlakbij. Net op tijd waren we binnen, want er passeerde een ferme bui. Perfect timing dus! Een bijzonder geslaagde namiddag, met veel dank aan Walter voor de voorbereiding! Beelden

KWB_admin

Scroll naar boven