KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Hemelvaartweekend mei 2023

Naar wat intussen toch vaste gewoonte is geworden werden voor het Hemelvaartweekend de valiezen, tenten en caravans vanonder het stof gehaald. Met 21 waren we. Geleidelijk op Camping Tonny arriverend.

Zes gezinnen kozen voor de vrij luxueuze chalets die er te huur zijn, een aanrader. De grote KWB-tent kon nog eens van stal en werd een eyecatcher op de camping en thuishaven voor gezamenlijk ontbijt en gezellig bijeen zitten ’s avonds. Hoewel het prachtige weer ons vanaf dag twee naar buiten lonkte. Ontbijten in het zonnetje dus. Er werd elke dag gewandeld, petanque gespeeld en veel gelachen! Rita’s spaghettisaus was  niet te versmaden de eerste avond, dag erna de bbq aan.  Ook de plaatselijke horeca werd gul gesteund. Prachtig weekend, zoals gewoonlijk te kort. En vanaf wanneer konden we plaatsen reserveren voor volgend jaar? Doen we! Met een extra bedankje aan Chris om dit schitterende plekje voor ons vast te leggen! Beelden.

KWB_admin

Scroll naar boven