KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op een zonovergoten zondag, 25 juni, trokken 13 KWB’ers naar Fort Liefkenshoek in Kallo. De meesten kwamen goed op tijd aan met de waterbus. Na een terraske onder de bomen, waren we stipt op de afspraak met een heel enthousiaste gids Lieve voor de rondleiding. We kwamen heel wat te weten over de rijke geschiedenis van het fort, en eindigden met een wandeling er omheen, waar we ook nog heel wat uitleg kregen onderweg.  Het warme weer zorgde er natuurlijk voor dat we flink dorst hadden gekregen, en na het afscheid van de gids landden we terug op het terras, waar we getrakteerd werden op een concert van trommelaars: best te genieten. Na de overtocht terug, landden nog een zevental liefhebbers op een tof terras voor een diner om deze schitterende dag af te sluiten.

We waren het allemaal roerend eens: dit was absoluut een topactiviteit! Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven