KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

ATV-WANDELRALLY

Op zaterdag, 15 juli, verzamelden een zevental liefhebbers aan het Steen om samen de ATV-wandelrally aan te vatten. Minder volk dan vorig jaar dus, daar zat mogelijk de weersvoorspelling voor iets tussen. Nochtans was het stralend weer en hebben we maar één keer even moeten schuilen voor een buitje. De wandeling ging doorheen het centrum van de stad, wat maakt dat we ons af en toe wel eens door de toeristen moesten wurmen. De vragen waren niet altijd gemakkelijk, maar zeven paar ogen zien altijd meer dan één natuurlijk, en zo lukte het toch alles ingevuld te krijgen. Het voornaamste was uiteraard dat we ons goed hebben geamuseerd. We sloten deze toffe en gezellige namiddag af op een terras. Was je er niet bij? Pech, je hebt wat gemist! Foto.

KWB_admin

Scroll naar boven