KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

KAMPEERWEEK 2023

Voor de vijfendertigste keer al trok KWB Sint-Rochus op kampeerweek: een traditie als een huis! Op een hele warme vrijdag trokken we richting Sint-Pieters Voeren, waar we ons vestigden op kampplaats ‘De Drink’. We voelden ons meteen thuis, want we waren hier al een paar keer eerder. Het weer was voor de rest de ene dag al wat beter dan de andere, maar de dag plukken zoals hij zich aandient, hoort bij kamperen. Heel tof dat er ook kleine kindjes bij waren, waarvan er één zelfs zijn eerste stapjes zette, en ook één leerde fietsen zonder zijwieltjes. De volwassenen trokken er ook een aantal keren met de fiets op uit. Heel tof was de uitstap naar het drielandenpunt, waar we een hoge toren beklommen. Rudi en Diana, die de streek daar kennen, leerden ons de toffe terrasjes kennen. Frank had een leuke muziekquiz in elkaar gestoken, en nam ons op een avond met een powerpoint mee terug naar vroegere kampeerweken. Zalig!

Voor de rest werden er heel wat spelletjes gespeeld, puzzels gelegd, lekker gegeten en gedronken, en uiteraard veel plezier gemaakt. Alweer een geslaagde kampeerweek erbij! Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven