KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Verslag wandel-fotozoektocht Kempense Hoven

Op zaterdag 9 maart 2024 werd de eerste van vijf wandeltochten afgestapt – één in elke Vlaamse provincie – waarbij we niet enkel onze benen maar ook ons brein actief hielden. Tijdens deze wandeling doorheen Zoersel moesten we namelijk twaalf foto’s in de juiste volgorde zetten (maar voor eentje zullen we nog eens terug moeten gaan zoeken).

Elf wandelaars en viervoeter Milan trotseerden de frisse temperaturen, maar kregen er een mooie wandeling voor in de plaats. Een bosrijke omgeving, afgewisseld met wegeltjes tussen en langs de velden, en een doortocht in centrum Zoersel waar de horeca nog net niet geopend was. Dan maar een extra ommetje tot net buiten ‘t centrum voor ’n frisse (?) pint.
Ook kasteel Zoerselhof lag op de weg. Of we misschien eens binnen konden kijken om te zien of het een geschikte locatie voor de Kampeerweek was? De vraag werd geopperd, maar eigenlijk kenden we het antwoord al…

Conclusie: een mooie wandeling in aangenaam gezelschap, met dank aan Guy en Grete voor de organisatie. Ook fijn dat er twee enthousiaste jongelingen mee van de partij waren. Noteer alvast 21 april in je agenda, dan is de provincie Vlaams-Brabant aan de beurt! Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven