KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Op vrijdag 22 maart 2024 organiseerde Eddy een petanque-tornooi in de lokalen van de Evers in het fort van Wommelgem.  De open haard brandde, wat voor een gezellige warmte zorgde.  De toog was bemand, de velden lagen er gestreken bij, en alle ballen waren opgepoetst. Die van René blonken nog het hardst…

Maar liefst 18 deelnemers dongen mee voor de felbegeerde trofee.  De jongste speler – Jesse – was pas acht jaar maar speelde als een grote! 

Het werd een gezellige en sportieve avond, en na drie wedstrijden vormden volgende duo’s de twee ploegen die de finale speelden: Anneke en Guy tegen Eddy en Walter. 

Tijdens de finale werd al snel duidelijk dat eerstgenoemden al veel geoefend hadden onder de Zuid-Franse zon, en lieten hun tegenstanders mijlenver achter zich.  Na een laatste genereuze worp van Guy mocht Anneke zich kampioen noemen, en de trofee in ontvangst nemen.

Met dank aan een trouwe supportster, en natuurlijk ook aan Eddy voor de organisatie en alle tel- en rekenwerk. Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven