KWB Sint Rochus Deurne - Keitoffe Warme Bende

 

Het hoeft niet altijd de Ronde van Vlaanderen te zijn, om van een klassieker te kunnen spreken.  Het jaarlijkse Paasontbijt van KWB Sint-Rochus is er stilaan ook één!

Met zo’n 120 waren ze, de leden die met familie en vrienden van een vers pistoleke met divers beleg kwamen smullen.  En vers, dat waren ze!  Ze waren ’s morgen recht van de bakker – nog warm – aangeleverd.  De zacht gekookte eitjes, een taske koffie of thee en een overheerlijk stukje vlaai of taart vonden ook hun weg naar de diverse tafels.

Eén man werd tijdens het ontbijt even in de “bloemetjes” gezet, en wel om de volgende reden: Joris heeft de afgelopen 25 jaar zowaar 250 Kleine Raakjes ineen gebokst, een record.  En dat mochten we toch niet zomaar aan ons laten voorbijgaan, nietwaar?

Een woordje van dank, en een warm en verdiend applaus van de volledige zaal waren zeker op zijn plaats. 

En hij zag dat het goed was…Foto’s

KWB_admin

Scroll naar boven